Auratransformation™

Är du ständigt trött och nedstämd, saknar du energi och glädje, är du trött på alla krav och måsten men har svårt att förändra din situation? Har du sökt hjälp i olika behandlingsformer utan bestående resultat? En Auratransformation™ är en behandlingsform som ökar din energi, handlingskraft och intuition och ger en bestående effekt som hjälper dig att snabba på din utveckling. Är du redo? Behovet att ta hand om sin fysiska kropp är välkänt för de flesta, men känner du till att din energikropp också behöver omsorg? Alla materia består av energi liksom våra kroppar, dessutom är alla födda med ett skyddande energifält kring kroppen som kallas aura. Avsaknad av aura kan göra dig trött, känslig för påverkan utifrån och till och med sjuk. Om auran är skadad kan inte kroppen hålla kvar energin.

En Auratransformation™ reparerar inte din gamla aura utan ger dig en ny, högfrekvent aura som som också höjer energifrekvensen i din kropp, förstärker din intuition, din handlingskraft och din manifestationskraft. Auratransformation™ genomförs av en Auraförmedlare™ som är utbildad, tränad, som har erfarenhet och en djup inre balans. Tusentals vuxna har redan genomgått en Auratransformation™ och vittnar om de kraftfulla förändringar en sådan medför. Ett mer balanserat liv och energi i vardagen – vem säger nej till det? Vuxna och ungdomar födda före 1995 har med fördel glädje av en Auratransformation™, men barn och ungdomar födda senare, är födda med en ny och högfrekvent indigo- eller kristallaura.

En behandling med Auratransformation™ tar mellan 2,5 – 3 timmar där du efteråt kan bli mycket trött, eller mycket pigg – reaktionerna är olika.  Innan du kan få en Auratransformation™ behöver du läsa boken ”Balans på alla plan”  av Anni Sennov. Du behöver vara säker på att du vet vad behandlingen innebär och att du är redo för den. I boken hittar du svar på många frågor och förklaringar till vad som händer, före, under och efter en Auratransformation™. Boken finns på flera språk, den svenska boken kan du beställa av mig genom att skicka ett mail.

Websidan auratransformation.se innehåller information och på Youtube kan du hitta klipp om Auratransformation™. En del Auraförmedlare™ håller föredrag, de flesta av föredragen läggs upp på  auratransformation.se, där du kanske kan hitta ett nära dig.

Balansering

En balansering görs i samband med din Auratransformation™ mellan en och fjorton dagar efter Auratransformationen™. Behovet av extra balansering kan variera väldigt mycket, men jag rekommenderar att vänta minst ett par månader. Du kommer troligen att känna av både upp och nergångar efter Auratransformationen™, och om nerperioden är långvarig, kan det hjälpa med en extra balansering som hjälper din process vidare.

 

Coaching

Oavsett var du står i livet eller vilket problem du har, kan jag som coach vara ditt bollplank. I coaching är det du själv som är experten och har kunskapen om dig och ditt liv. Som coach ställer jag frågor som får dig att tänka i nya banor, se andra infallsvinklar så du hittar vilken väg du vill gå och vilket mål du vill uppnå. I coaching utgår vi från nuläget, blickar framåt och stakar ut vägen mot ditt mål. Kanske vill du vidare i din karriär, uppfylla en dröm, förändra din livsstil eller förbättra din hälsa. Som din samtalsledare använder jag mig av olika verktyg som tar dig vidare i din utveckling, eftersom det är du som har svaren inom dig och det är du som gör jobbet. Jag arbetar enligt ICF:s riktlinjer för god coach etik. Givetvis gäller tystnadsplikt. Minimum antal träffar är fem stycken för att resultat ska kunna uppnås. En träff är 50 min, förutom de fem träffarna inleder vi med en 30 minuters introduktion för att se om vi vill jobba tillsammans.