Om mig

Min yrkesbakgrund spänner över ett flertal områden och jag har de senaste sex åren fått förmånen att arbeta med människor i förändringssituationer, där min kompetens och erfarenhet har lett till goda resultat i arbetsträning, praktik och jobb för deltagarna. Genom strikta regelverk har jag tillsammans med kunden och fantastiska kollegor gjort bedömningar av arbetsförmåga, där syftet har varit att fokusera på förmågan att utföra arbetsuppgifter trots diverse svårigheter. Jag har fått lära mig att möta människor med stor flexibilitet och ödmjukhet. Min uppfattning är att alla människor ska mötas med respekt, att alla har resurser, vilka ibland kan behöva lyftas fram – där är jag bra på att coacha, ge stöd och uppmuntran eftersom jag är lugn, förtroendeingivande och empatisk.

I ett företag bidrar jag med erfarenhet, kompetens och drivkraft. För att nå uppsatta mål är det självklart för mig att göra ett bra jobb, vilket jag gör med engagemang och handlingskraft. Jag är nyfiken och tar gärna reda på hur saker fungerar och lär mig lätt nya arbetssätt och system. Mina styrkor är att jag är praktisk, konkret, pålitlig, ansvarsfull, flexibel, noggrann, prestigelös och jag har förmågan att organisera och strukturera.

Jag har en varm förkärlek till bra kost, är noga med vad jag äter, provar ny mat, lagar och äter gärna raw food. Yoga är den träningsform som passar mig bäst, eftersom det håller igång kroppens flöde och gör den smidig och stark. Konditionsträning, Pilates och dans är variationer i träningen.

Min drivkraft är att arbeta med att stötta människor till utveckling, vilket jag har gjort på olika nivåer och på olika sätt i mina arbeten. Jag är utbildad till diplomerad Coach & Mentor vid Malmö Högskola, Certifierad Auraförmedlare™ av Europeiska AT Director Berit Reaver samt Diplomerad Stress- och Friskvårdsterapeut vid Sverigehälsan AB.

Min egen utveckling har jag jobbat med på allvar sedan början av 2000-talet. Migrän sedan tonåren har fått mig att söka många olika alternativa behandlingar, alla med varierande resultat, men inget som verkligen hjälpte mig. Tills jag en dag insåg att lösningen inte finns utanför mig utan inom mig. Det är otroligt viktigt att ta hand om sig själv, både fysiskt och andligt, hitta en balans. Lyssna på kroppen, för den är fantastiskt intelligent. Mitt tips till dig är: gör det du brinner för, hitta glädje i livet!