Juni är en underbar månad, det är min månad. Jag fyller år, min dotter fyller år, det är månaden för Pingst (fast den märks knappt längre) och midsommar. Det är start på semester för en del och det är längtan efter semester för andra. Det är månaden när vi har börjat sitta ute på kvällarna och njuta av ljuset och ljumma kvällar.

I år är det en hektisk månad för mig. Jag står inför arbetslöshet efter uppsägning från ett stort statligt bolag. Jobbsök står på min agenda, det är både spännande och oroande innan jag vet var jag landar.

Jag och min man står inför en flytt som innebär massor av jobb. Att flytta från en gård med tre stallar, ett maskinhus, två lador och 200 kvadratmeter bostad som är fyllda med ”bra och ha” saker, till en lägenhet i Ystad, kräver en del. Som tur är har vi börjat på utrensningen, men det är mycket kvar. Vår framtida avkoppling kommer vi att ha på vårt fritidsställe där vi kan husera en bråkdel av de saker vi har. Renoveringen som vi har satt igång där, tar också tid. Tack och lov har vi hantverkare som är toppen. När vi är klara där tipsar jag gärna om vem det är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre − 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.